![]() |
|
Pomysły na urządzenie małego mieszkania — co sprawdziło się u Was? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pomysły na urządzenie małego mieszkania — co sprawdziło się u Was? (/showthread.php?tid=47076) |
Pomysły na urządzenie małego mieszkania — co sprawdziło się u Was? - albatros - 04-08-2026 10:46 Witajcie! Zastanawiam się, jak najlepiej urządzić moje małe mieszkanie w Krakowie. Mam do dyspozycji tylko 30 m² i chciałabym, żeby wyglądało zarówno estetycznie, jak i funkcjonalnie. Widziałam u znajomej, jak zaaranżowała swoją kawalerkę, wykorzystując maksymalnie przestrzeń, a ja mam parę pomysłów, które chętnie bym wprowadziła. Myślałam o meblach wielofunkcyjnych oraz lustrze, które optycznie powiększy przestrzeń. Czy macie jakieś sprawdzone triki lub pomysły, które udało Wam się zrealizować? Chętnie poznam Wasze doświadczenia! |