![]() |
|
Muzyka w podróży — jakie macie ulubione utwory? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Muzyka w podróży — jakie macie ulubione utwory? (/showthread.php?tid=47063) |
Muzyka w podróży — jakie macie ulubione utwory? - albatros - 04-08-2026 10:00 Ostatnio wróciłam z krótkiej podróży i uświadomiłam sobie, jak ważna jest muzyka w takich momentach. Zawsze towarzyszy mi na trasie, zarówno w samochodzie, jak i podczas spacerów. Wspólnie z rodziną wybieramy ulubione piosenki, śpiewamy i przeżywamy razem te chwile. Pamiętam, jak przygotowywaliśmy się do naszego pierwszego wyjazdu z dziećmi — bałam się, że nie będą miały zajęcia, a tu się okazało, że stworzyliśmy swoją własną muzyczną playlistę, która wypełniła nam czas. Czy macie swoje ulubione utwory, które zabieracie ze sobą w podróż? Jaką rolę odgrywa muzyka w waszych wakacyjnych wspomnieniach? Chętnie poznam wasze doświadczenia! |