![]() |
|
Wartość praktycznych ćwiczeń w nauce jazdy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Wartość praktycznych ćwiczeń w nauce jazdy (/showthread.php?tid=47034) |
Wartość praktycznych ćwiczeń w nauce jazdy - albatros - 30-07-2026 10:45 Cześć wszystkim! Tak sobie myślałam ostatnio, jak wiele można zyskać, gdy się praktykuje jazdę przed egzaminem. U mnie w domu każdy, kto zdawał prawo jazdy, podkreślał, jak ważne są regularne ćwiczenia w różnych warunkach. Mój kuzyn, który zdawał egzamin kilka miesięcy temu, mówił, że dzięki tym praktycznym jazdom potrafił lepiej zapanować nad stresem. Myślę, że dobry instruktor też ma duży wpływ na to, żeby nie zamknąć się w sobie. Jakie są Wasze doświadczenia? W jakich sytuacjach czuliście się najlepiej na kursie? Może macie swoje sprawdzone metody na pokonywanie trudnych warunków drogowych? Dajcie znać! |