Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne
Mieszkanie z dużym balkonem — na co zwracać uwagę? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl)
+-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: Mieszkanie z dużym balkonem — na co zwracać uwagę? (/showthread.php?tid=46758)

Mieszkanie z dużym balkonem — na co zwracać uwagę? - albatros - 05-07-2026 17:50

Szukam mieszkania z dużym balkonem, bo marzy mi się miejsce na kwiaty i kawę na świeżym powietrzu. Wiem, że wnętrze jest ważne, ale czy balkon nie ma czasem większego znaczenia? Wygląda na to, że wiele osób to docenia, ale czy są jakieś konkretne punkty, na które warto zwrócić uwagę przy wynajmie? Może macie jakieś doświadczenie z balkonami w swoich mieszkaniach? Chętnie poznam Wasze opinie i porady!

RE: Mieszkanie z dużym balkonem — na co zwracać uwagę? - devlin - 26-07-2026 10:32

Balkon to naprawdę świetna sprawa! Kiedyś miałam mieszkanie z dużym balkonem i to był mój ulubiony kąt. Poranna kawa na świeżym powietrzu, a wieczorem relaks przy książce - bajka! Warto zwrócić uwagę na to, żeby balkon nie był za mały i miał dobre nasłonecznienie. Swoją drogą, jak szukałam swojego miejsca, natknęłam się na artykuł o mieszkaniu dla singli, gdzie też mówili o roli balkonu. To dało mi do myślenia! A wy jakie macie doświadczenia z balkonami?