![]() |
|
leasing - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: leasing (/showthread.php?tid=37690) |
leasing - fatyka - 05-05-2021 17:44 Hej. Ostatnio dużo myślałam nad wzięciem nowego sprzętu do mojej restauracji w leasing. Trafiłam na fantastyczną firmą jaką jest https://leasing.sos.pl/ , formalności przebiegły natychmiastowo i już po niedługim czasie mogłam cieszyć się nowym sprzętem RE: leasing - monikabert90 - 27-09-2025 12:32 Czasami prowadzenie firmy wiąże się z różnymi problemami finansowymi i wtedy pojawia się temat związany z umowami leasingowymi. Z tego, co wiem, restrukturyzacja leasingu może być rozwiązaniem, które daje trochę oddechu przedsiębiorcom w trudniejszym momencie. Dzięki temu można zachować sprzęt czy pojazdy, które są niezbędne do prowadzenia działalności, a jednocześnie spróbować wyjść na prostą. Czy Waszym zdaniem takie rozwiązanie faktycznie daje realną szansę na poprawę sytuacji, czy to raczej tylko chwilowe wsparcie? RE: leasing - benecka - 26-10-2025 10:23 Sprawdzałam, ile kosztuje leasing auta za 100 tys. zł i znalazłam fajną kalkulację rat oraz kosztów dodatkowych – przydaje się przy planowaniu budżetu. RE: leasing - hiacynta3 - 28-10-2025 10:14 Regularny detailing to najlepszy sposób, by auto przez długi czas wyglądało jak nowe. Warto zainwestować w kompleksowe czyszczenie i zabezpieczenie lakieru, a także pielęgnację wnętrza. Profesjonaliści wiedzą, jak dobrać odpowiednie środki do każdego rodzaju powierzchni. Sprawdź detailing Gliwice, jeśli zależy Ci na najwyższej jakości usługach. RE: leasing - ninjaa - 28-10-2025 17:06 Tez planuje wziąć 2 auta w leasing ale z racji tego, że nigdy wcześniej nie korzystałam z tego sposobu finansowania to nie bardzo wiem jak się za to zabrać. I tak sobie myślę, ze warto zasięgnąć porady od kogoś, kto ma doświadczenie w tym temacie. Takie doradztwo leasingowe prowadzi na pewno kancelaria Gardocki z Warszawy. Kojarzycie ich ? |