![]() |
|
Zapalenie spojówek? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Nasze sprawy (/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Zdrowie i uroda (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Zapalenie spojówek? (/showthread.php?tid=37057) |
Zapalenie spojówek? - nina18 - 08-03-2021 13:38 Pojawia się u mnie od jakiegoś czasu zapalenie spojówek, czy ktoś z Was również ma taki problem i może podpowiedzieć jak można temu zapobiegać? W Internecie jest dużo informacji. Jednak dużo lepiej jest skorzystać z przetestowanego już rozwiązania. RE: Zapalenie spojówek? - kamilwoszczyna - 23-06-2021 12:37 Zapalenie spojówek to taki najpopularniejszy problem z oczami. Ja akurat nie miałem ale miałem zespól suchego oka, ale na to to mi pomogły krople Evotears omega na szczęście RE: Zapalenie spojówek? - monikabert90 - 23-08-2024 20:02 (23-06-2021 12:37)kamilwoszczyna napisał(a): Zapalenie spojówek to taki najpopularniejszy problem z oczami. Ja akurat nie miałem ale miałem zespól suchego okaA czy znasz może jakieś skuteczne sposoby na syndrom suchego oka? Czy da się załagodzić takie dolegliwości jakimiś domowymi sposobami, czy konieczna jest wizyta u okulisty? |