![]() |
|
Prawnik - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Prawnik (/showthread.php?tid=27806) |
Prawnik - mart12345 - 11-05-2018 14:21 Polecam kancelaria adwokacka lublin i radca prawny lublin To bardzo dobry prawnik lublin ![]() Oferuje: doradztwo prawne lublin porady prawne lublin prawo cywilne lublin pomoc prawna lublin alimenty lublin rozwody lublin sprawy cywilne lublin odszkodowania lublin RE: Prawnik - Kamila93 - 11-05-2018 17:14 Prawników to teraz jest mnóstwo... RE: Prawnik - acorus - 22-05-2018 15:15 To prawda, zależnie od tego, z czym prawnik ma pomóc - to, chociaż profesja, jednak podzielone na specjalizacje pole. Trzeba się dowiedzieć, co i jak. RE: Prawnik - monikabert90 - 15-11-2018 19:43 Kochani, bardzo szybko potrzebuję porady prawnej z zakresu prawa rodzinnego. Szukam jakiegoś naprawdę dobrego prawnika, najlepiej z Białegostoku lub okolic... Kogo moglibyście mi polecić? Czy ktoś z Was współpracował może z kancelarią z ul. Legionowej? Znalazłam link do ich strony i z tego, co widziałam w ich ofercie, oferują oni własnie pomoc prawną z tego zakresu...powinnam się tam udać Waszym zdaniem? RE: Prawnik - gregorekrk - 19-11-2018 13:18 Jeśli chodzi o prawników to polecam również zapoznać się z ofertą porada prawna gdańsk. Panowie znają się w każdym temacie prawa i widać, że ich osiągnięcia są poparte zdobytym doświadczeniem. Jeśli będę miał kiedyś jeszcze problem z prawem to na pewno się do nich odezwę
RE: Prawnik - Honoras44 - 07-12-2018 11:33 Zastanawiam się, ponieważ widzę że wypowiadacie się w temacie, czy ktoś z was orientuje się może gdzie ma swoją kancelarię jakis dobry i doświadczony prawnik gdańsk? Jesli takiego znacie, może moglibyście podac mi na niego namiary? RE: Prawnik - charlotte - 11-12-2018 10:35 Gdybyś potrzebował pomocy prawnika specjalizującego się w prawie pracy zajrzyj na http://www.lexstrada.pl/ Kancelaria Lexstrada z Poznania posiada ogromne doświadczenie i cieszy się dużym zaufaniem klientów. Mogą pomóc zarówno pracownikom jak i pracodawcom. RE: Prawnik - dziewczynaszamana - 11-12-2018 10:47 Faktycznie, sporo jest teraz adwokatów... RE: Prawnik - kajteeek - 11-12-2018 13:17 Namnożyli się i to bardzo. RE: Prawnik - jjusti18 - 20-12-2018 13:25 Właśnie zaczynam przygodę z prowadzeniem własnej działalności i chciałabym działać oczywiście zgodnie z prawem. Dlatego poszukuje kancelarii prawnej, która może mnie wesprzeć w kwestii prawa pracy poznań . Pomoże mi przygotować potrzebne dokumenty itd. Kogo więc polecacie? |