![]() |
|
Wasze ulubione tytuły - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Tematyczne (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Książki (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Wasze ulubione tytuły (/showthread.php?tid=14) |
Wasze ulubione tytuły - Regis - 05-06-2012 19:50 W tym temacie możecie wypisywać swoje top 10 książek jeśli tylu nie przeczytaliście to może być ulubiona albo 5 ;P. Moje top 10: 1. Cała seria Achaji Ziemiańskiego która jest naprawdę wciągająca 2. Wiedźmin Sapka którego też nie może zabraknąć na tej liście. 3. Pieśni i Miecze 5 tomów wciągającej serii Forgottem Realms 4. Koniec Świata czyli seria złych rządów pana Cheadburn'a 5. Hobbit Tolkiena wręcz nie mogę się doczekać na ekranizacje ![]() 6. Władca Pierścieni tego chyba nie muszę opisywać ![]() 7. Trylogia Mrocznego Elfa Czyli samotne życie Drizzta Du'Urdena 8. Zwiadowcy bardzo ciekawa seria. Tajna jednostka specjalna która chroni króla oraz cały kraj. 9. Nacja ciekawy świat i dużo rozmysłów o religii 10. Moją listę zamykać będzie trylogia skrytobójcy Wszystkie książki są warte przeczytania.polecam !
RE: Wasze ulubione tytuły - Zepsuta. - 06-06-2012 22:24 Harry Potter ! Uwielbiam kocham nad życie ! Oraz są dwie książki które są ze mną wszędzie dosłownie My dzieci z dworca Z.O.O oraz Samotność w Sieci. RE: Wasze ulubione tytuły - Regis - 06-06-2012 22:28 Harry Potter mi akurat strasznie nie siada. Słabo opisany ten niby równoległy świat ale za pomysłowość trzeba docenić serie. Czyta się raczej lekko
RE: Wasze ulubione tytuły - Zepsuta. - 06-06-2012 22:30 Wiesz to są już gusta i guściki . Ja osobiście czułam się jak zaczarowana . Oj pomysłowość tak .
RE: Wasze ulubione tytuły - Regis - 06-06-2012 23:17 Czytałaś Wiedźmina Sapkowskiego ? Albo Achaje Ziemiańskiego. To jest dopiero pomysłowość polskich pisarzy. Jak czytałem to tylko do kibelka chodziłem i to z książką
RE: Wasze ulubione tytuły - Zepsuta. - 06-06-2012 23:26 Nie nie czytałam ale obiecuje że jak znajdę czas to przeczytam aż takich szczegółów nie potrzebowałam .
RE: Wasze ulubione tytuły - Regis - 06-06-2012 23:29 Naprawdę bardzo polecam. Serie godne przeczytania Jeszcze koniecznie przeczytaj "Koniec Świata" Cheadbourna trochę gruba ale wierzę w ciebie
RE: Wasze ulubione tytuły - Zepsuta. - 06-06-2012 23:30 Sugerujesz że nie potrafię przeczytać grubej książki ?
RE: Wasze ulubione tytuły - Regis - 06-06-2012 23:33 Ja wszystko co czytelne to pochłaniam ale tylko fantasy innego nie ruszam blee No jasne że sugeruje
RE: Wasze ulubione tytuły - Zepsuta. - 06-06-2012 23:34 Aj spróbowałbyś to byś nie pożałował ! Trzeba być wszechstronnym . Ah dzięki !
|