![]() |
|
Praca Niemcy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Praca Niemcy (/showthread.php?tid=4548) |
RE: Praca Niemcy - Henryk3 - 05-09-2025 21:17 Przewóz osób i paczek do Niemiec czy Holandii busem to rozwiązanie, które wiele osób już sprawdziło i chwali. Taka podróż jest spokojna, wygodna i co najważniejsze - bezpośrednia. Usługi w tym zakresie oferuje Sołtysiak Tour , firma z doświadczeniem i dobrą opinią wśród pasażerów. RE: Praca Niemcy - benecka - 15-09-2025 12:59 Podobno w MG Solutions, agencji pracy tymczasowej, naprawdę zależy im na dopasowaniu ofert do ludzi, a nie tylko wrzuceniu Cię w pierwszą lepszą robotę. RE: Praca Niemcy - Inka - 30-11-2025 22:52 Zaufaj Mondi https://mondi.pl/o-nas/ bo z nimi znajdziesz nową pracę w Niemczech. Trafisz w sprawdzone miejsce, będziesz miał wsparcie podczas trwania umowy i nieźle zarobisz w euro. RE: Praca Niemcy - barto776 - 02-12-2025 21:24 W jakiej branży pracujecie? szybkozłącze hydrauliczne RE: Praca Niemcy - albatros - 28-04-2026 09:38 próbowałem sam ogarniać pracę w niemczech i to był koszmar papierkowy. przez agencje Mondi zrobiłem to samo w 2 tygodnie. nie wiem po co sie męczyłem wcześniej RE: Praca Niemcy - albatros - 28-04-2026 10:46 Ostatnio rozmawiałem z kumplem, który jest mechanikiem i wspomniał o sprawie, której wcześniej nie brałem pod uwagę. Mówił, że wiele osób nie zdaje sobie sprawy, jak ważny jest intercooler w samochodzie. Serio, to kluczowy element, który może wpłynąć na wydajność silnika. A tak w ogóle, to ciekawe, ile ludzi jeździ z uszkodzonym intercoolerem i nie ma pojęcia, że może to prowadzić do większych problemów. Naprawdę fajne, że są artykuły, które tłumaczą te sprawy w prosty sposób. RE: Praca Niemcy - devlin - 07-07-2026 13:02 Jeśli szukasz solidnej agencji do Niemiec - sprawdz Mondi. Sam jezdze 3 sezon, niemiecka umowa, biuro w Andersia Tower. mondi.pl - macie inne polecenia? |