![]() |
|
Coaching szkolenia - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Coaching szkolenia (/showthread.php?tid=28481) Strony: 1 2 |
RE: Coaching szkolenia - albatros - 27-03-2026 11:28 Zauważyłem, że wiele osób poszukuje narzędzi, które mogą pomóc w rozwijaniu swojego biznesu, a w tym kontekście trafiłem na stronę, która oferuje różnorodne opcje wsparcia. Z tego co wiem, na Extended Tools można znaleźć różne rozwiązania, które mogą być przydatne w zarządzaniu firmą, szczególnie w obliczu zmieniającego się rynku. Może to być ciekawa opcja dla tych, którzy chcą efektywnie podchodzić do strategii rozwoju. RE: Coaching szkolenia - fatyka - 27-03-2026 12:34 Ostatnio zaczęłam zwracać większą uwagę na to jak mówię i zainteresowała mnie zmiana barwy głosu bo zauważyłam że sposób mówienia naprawdę wpływa na to jak jesteśmy odbierane przez innych |