Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne
Praca z dobrym zarobkiem - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl)
+-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Wątek: Praca z dobrym zarobkiem (/showthread.php?tid=26639)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Praca z dobrym zarobkiem - dereby - 13-12-2017 19:05

Dzień dobry, czy znacie jakąś pracę, która pomoże mi się rozwinąć? Zależy mi na czymś, co nie będzie nudne, a jednocześnie będzie fajnie płatne. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje Smile

RE: Praca z dobrym zarobkiem - pietruuushka - 13-12-2017 23:53

dobrze zarabiają wykładowcy Big Grin

RE: Praca z dobrym zarobkiem - Timix - 14-12-2017 04:10

No cóż można wymieniać ale co cię interesuje co potrafisz i czy masz kwalifikację jakieś???

RE: Praca z dobrym zarobkiem - lanik - 14-12-2017 12:14

Pracy ktora oferuje jest naprawde duzo jedyny problem jest taki, ze brakuje fachowcow i ludzi z dobrym wyksztalceniem...

RE: Praca z dobrym zarobkiem - kajteeek - 15-12-2017 08:22

Gdyby takiej pracy było dużo, to ludzie by nie narzekali. Często sami są sobie winni

RE: Praca z dobrym zarobkiem - dziewczynaszamana - 15-12-2017 12:15

(13-12-2017 23:53)pietruuushka napisał(a):  dobrze zarabiają wykładowcy Big Grin

Pierwsze słyszę, żeby dobrze zarabiali Big Grin

RE: Praca z dobrym zarobkiem - norbert43053 - 16-12-2017 13:53

Niestety mając informacje z jakiś bardziej nastawionych na konkretny temat fór czy stron lub blogów zdecydowanie lepiej na tym wyjdziesz :/.

RE: Praca z dobrym zarobkiem - forten - 18-12-2017 13:21

Bardzo fajną pracę z całą pewnością znajdziesz u dealera BMW. Wiem, ponieważ sam tam pracuję od kilku lat i jestem bardzo zadowolony z atmosfery, możliwości rozwoju oraz pensji Smile Na stronie http://www.praca-dealerbmw.pl/ wrzucają oferty pracy na bieżąco, jak tylko potrzebują nowych pracowników. Wystarczy wybrać tylko miasto i od razu masz pełną listę aktualnych ofert. Możesz też złożyć CV poprzez tę stronę, dzięki czemu trafi ono natychmiastowo do kierownictwa, bez żadnych opóźnień.

RE: Praca z dobrym zarobkiem - marysia8383 - 24-12-2017 23:40

A może warto pomyśleć o wyjeździe za granicę ? Tam na pewno można dobrze zarobić Wink Tutaj chociażby https://www.carework.pl/ mają oferty dla tych, którzy chcieliby pracować w charakterze opiekunki osób starszych w Niemczech. Organizują i koordynują tego typu wyjazdy.

RE: Praca z dobrym zarobkiem - Yayo - 26-12-2017 12:38

Niezle moga niedlugo zarabiac doswiadczeni i certyfikowani Administratorzy Bezpieczenstwa Informacji. Zmienia sie ustawa = bedzie wiecej kontroli w firmach, wyzsze kary, wiekszy nacisk kladziony na bezpieczenstwo danych poufnych i tajnych ---> to wszystko wymusi na firmach zatrudnianie osob, ktore sie tym zajma. Mozna ukonczyc kurs w firmie szkoleniowej PROXYMO - sa kursy nawet dwudniowe, w kilkunastu miastach na terenie calej Polski i w ten sposob uzyskac certyfikat. Pracowac mozna nawet w kilku miejscach na raz. Zarobek moze byc wiec naprawde niezly.