Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gotowanie
Autor Wiadomość
beata222
Senior Member

Liczba postów: 513
Reputacja: 0
Status: Offline
RE: Gotowanie
Jak lubisz gotowanie to wiesz że warto uzupełnić potrawy o dobre wino a te zamówisz online tutaj https://winolubni.pl/wina-z-granatu-egzo...ch-smakow/ Sklep posiada olbrzymi wybór i szybką dostawę więc korzystaj. Dzięki nim masz dostęp do najlepszych win.

Moje poprzednie tematy:
08-04-2026 00:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fatyka
Posting Freak

Liczba postów: 5,061
Kupiłam jakiś czas temu frytkownicę Ariete i szczerze mówiąc korzystam z niej częściej, niż się spodziewałam. Najbardziej podoba mi się to, że można szybko przygotować coś ciepłego bez rozgrzewania całego piekarnika. Przy zabieganych dniach taki sprzęt naprawdę się przydaje.

Moje poprzednie tematy:
27-05-2026 10:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
albatros
Posting Freak

Liczba postów: 1,048
Zauważyłam, że ostatnio coraz więcej osób wspomina o Thermomixie. Słyszałam od koleżanek, że ten wielofunkcyjny robot kuchenny naprawdę potrafi ułatwić życie w kuchni. Myślę, że to fajna opcja dla zapracowanych, bo można w nim przygotować różne dania w krótszym czasie. Może się skuszę i pożyczę go na próbę od kogoś z rodziny, żeby zobaczyć jak to działa. A wy co myślicie?

Moje poprzednie tematy:
15-06-2026 15:49
jolajw
Senior Member

Liczba postów: 377
Lubię gotować, ale są okresy, kiedy po prostu nie mam na to czasu. W takich momentach rozważam Foodify, bo menu wygląda dość różnorodnie i można znaleźć coś pod własny gust. Widziałam też ostatnio ich akcję "Zluzuj Gary", która całkiem przyciąga uwagę.

Moje poprzednie tematy:
22-06-2026 12:23
Odpowiedz