![]() |
|
Co on czuje. ? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne - młodzieżowe, ogólnotematyczne / wielotematyczne (http://www.5teens.pl) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Kosz (/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Co on czuje. ? (/showthread.php?tid=95) |
RE: Co on czuje. ? - zajarana_czekolada - 09-06-2012 11:59 Bądź ostrożna on może się pobawić twoimi uczuciami. ale on może mieć kogoś i chce uniknąć twojego załamania. Nie chce żebyś się za bardzo angażowała. Lepiej pogadaj z nim tak po prostu o tym. RE: Co on czuje. ? - Bankai - 09-06-2012 12:04 @UP Piszesz, jakby kobiety tego nie robiły ![]() @Topic Po prostu staraj się z nim przybliżać znajomość ^^ Częste rozmowy, "wypadki przypadki" i tak dalej ^^ Powinien szybko zrozumieć o co chodzi. RE: Co on czuje. ? - Demolition Man - 10-06-2012 10:07 Gość jest prawdopodobnie nieśmiały, powinnaś zrobić ten pierwszy krok i zagadać nic na tym nie stracisz możesz jedynie zyskać. A jak nic z tego nie będzie to przynajmniej będziesz wiedzieć że próbowałaś.
RE: Co on czuje. ? - Gosiaaczek_ - 10-06-2012 10:33 W 100% porozmawiaj z nim szczerze. Nie ukrywajcie nic przed sobą, bo jeszcze wyjdzie jakaś kłotnia i dupa. Prosto z mostu powiedz o co mu chodzi, a jak on sie nie przyzna.. To kuzynka bedzie ci musiala powiedzieć.
RE: Co on czuje. ? - Sebas - 10-06-2012 22:17 Chłopak sądząc po tym co napisałaś boi się że go odrzucisz bądź jest bardzo nieśmiały co jest bardzo prawdopodobne bo jednak inaczej rozmawia się patrząc sobie w oczy a inaczej na gadu gadu czy też innym komunikatorze ponieważ pisząc na komunikatorze masz czas przemyśleć co napiszesz i o tym napisać a podczas realnej rozmowy trzeba jakoś temat kręcić i nie zgubić wątku co jest czasem bardzo trudne dla chłopaków jeżeli rozmawia z ładną dziewczyną! Tak więc myślę porozmawiaj z nim i okaż mu że nie musi się wstydzić RE: Co on czuje. ? - Jacky - 11-06-2012 01:21 Walnij prosto z mostu. Pozwolę sobie nagiąć regulamin. "O co Ci ku**a chodzi, mówisz że nie możemy pisać ze sobą, a i tak piszemy, w szkole się do mnie tylko uśmiechasz, słuchaj, po prostu powiedz mi o co chodzi, dobrze wiesz że możemy sobie ufać i być szczerzy wobec siebie!" Koniecznie z tą ku**ą, bo tak to do chłopa nie dotrze
RE: Co on czuje. ? - Moniika - 11-06-2012 22:35 nie ma co owijać w bawełnę, szczerość zawsze wychodzi na dobre, pogadaj z Nim, powodzenia ;3 RE: Co on czuje. ? - Dariaa:) - 11-06-2012 23:17 Moim zdaniem powinnaś wyjaśnić z nim tą sytuacje. A przede wszystkim zapytać się dlaczego raz z Tobą pisze a potem przestaje i mówi że nie powinniscie pisac... Tu moze pomuc tylko szczera rozmowa, a jeżeli byś się wstydziła o tym z nim rozmawiać to zapytaj jego kolegę
RE: Co on czuje. ? - pati99 - 15-06-2012 13:52 wstydzi sie Hej w 3 klasie chłopak dawał m i czekoladki i takie tam.A teraz jestem w 6 i sie nawet nie odzywa do mnie.Co on czuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Co on czuje. ? - Zepsuta. - 15-06-2012 13:59 Po pierwsze nie musisz dawać aż tylu emotikon wystarczy jedna i wszyscy widzą że jesteś smutna. A co do pytania wtedy mieliście 9 lat być może czekoladki nie znaczyły dla niego nic większego bo w wieku 9 lat raczej się nie ma jeszcze chłopaka ani dziewczyny a teraz traktuje Cię jako koleżankę, lub może się wstydzi albo nie szuka dziewczyny. Masz jeszcze czas na chłopaków masz dopiero 12 lat więc po co przejmujesz się teraz czymś takim ?
|